ГОРЕЩ ХИТ ЗА ПАЛАВНИЦИ! Секслюлка за 150 лв. чупи представите за интимно забавление

0
1268

Най-горещият хит за забавления в света на интимното е секслюлка на стойност 150 лв, информира наш всекиденвник. Изобретението с вериги и ремъци не е новост за света, но у нас фигурира едва от около две години. Абсолютният пик в интереса към експерименталното изобретение пък е именно от последните месеци.

На пазара могат да се модели във всякакви цветове и от всякакви материали.  Повечето конструкции се окачват на тавана и издържат натоварване до 180-200 кг. Продават се и люлки за врати, стига да са с достатъчно здрави рамки. Този вид артикули са по-евтини – около 70-80 лв.

Продавач в сексмагазин разкрива, че клиенти на всякаква възраст проявяват интерес към иновативното изобретение. Най-много люлката се купува от хора между 20 и 40 години.

Любопитна подробност е, че в секцията „комплекти за двойки” освен секслюлки се предлагат и артикули като сексстолчета и табуретки, чито цена също е около 150 лв. Столчетата се регулират спрямо височината на партньорите и са снабдени с дупки на подходящите места./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук