Чоковица завъртя главата на бодигарда си

0
1266

Размирното врачанско село Галиче е на път да се прочуе и с горещ любовен романс. Местните хора подозират, че между съпругата на арестувания в края на май кмет Ценко Чоков и един от охранителите, наети да пазят фамилията му, прехвърчат любовни искри.

Според тях отношенията между Цветелина Нелова и бодигардът й Ангел Найденов май са по-задушевни, отколкото го изискват правилата на играта.

Някои дори сравняват романтичната им история с тази на покойната поп звезда Уитни Хюстън и Кевин Костнър в хитовия филм „Бодигард“. Само че в нашенски вариант.

От очите както на опонентите, така и на обкръжението на Чоков не убягвали влажните погледи и нежното общуване между Чоковица и доста по-младия й пазач. В последно време двамата били като сиамски близнаци, виждали ги нон стоп заедно.

Прекалено голямата им близост направила впечатление и на ченгетата, които разпитвали бодигарда като свидетел по повод покушението над автобомила на охранителната фирма преди две седмици. „Той през цялото време говорел „Аз бях с Цвети в джипа, аз бях с Цвети в къщата, аз ходих с Цвети до магазина“, научила информационна агенция BulNews.bg от свои източници. Това изглеждало доста подозрително, защото всички в селото обикновено се обръщат към съпругата на Ценко Чоков с Цветелина или г-жо Нелова.

Засега по-солидни доказателства за любовната афера няма. Може би става дума само за обикновено приятелство между зрялата дама и младия здравеняк. Бодигардът обаче също като съпруга й обича да се кичи с дебели златни ланци, което говори, че може би и той допада на вкуса й.

В същото време Чоковица брани с всички сили арестувания си мъж и по-малкия им син Мартин като не престава да твърди, че са невинни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук