Челентано и Клаудия щастливи и след 50 години семеен живот

0
1857

На 14 юли най-красивата семейна двойка на Италия — Адриано Челентано и Клаудия Мори отбелязаха златна сватба — 50 години заедно. Двамата се запознават на снимачната площадка през далечната 1963 година

Отначало Челентано не прави никакво впечатление на красивата италианка. Адриано засегнат от равнодушието на красавицата, започва с всички сили да се опитва да я спечели. Да, тя е знаела неговото име, чувала е неговите песни и е гледала неговите филми, но неговия сценичен имидж не й се нравил особено.

Адриано, който не е свикнал да му отказват прилага всякакви методи само и само да привлече вниманието на момичето, което харесва, но всички негови опити да я покани на среща се сблъскват с нейния вежлив отказ.

Както винаги съдбата решава всичко. По вина на Клаудия в снимачния павилион става късо съединение, спуква се стъклен плафон, и неговите парчета одраскват лицето на Челентано, който случайно се оказва на местопроизшествието. Момичето веднага дотичва до актьора за да му се извини. Малко по-късно те вече мило беседват в едно кафене, а след още един час вече страстно се целуват в гримьорната.

Италианската красавица отново устоява: човека, по който са луди всички жени на света за нея изглежда ненадежден.

Снимките на филма завършват, и по всичко изглежда, че техните пътища за винаги ще се разделят, но певецът все пак успява да уговори Клаудия да дойде на неговия концерт, връчвайки и билети на първия ред. Това я трогва, и тя се съгласява. Концерта завършва с много красива романтична балада, след която Адриано….. пред цялата публика се признава в любов към Мори!

След многобройни опити между актьорите се завързва страстен роман. Не след дълго двойката вдига сватба. Влюбените се венчават в три часа през нощта, за да се отърват от наглите папараци. От тогава съпрузите са заедно в беда и в радост.

И до сега се обичат безумно.

24news.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук