Шофьор с присъда за пробутване на 20 лева подкуп на полицаи

0
1172

Шофьор бе осъден на три месеца затвор с тригодишен изпитателен срок за опит за подкупване на  полицаи в Дулово с 20 лева, за да не му бъде съставен акт за неправилно паркиране и престой на забранено място. И.Р. който е роден в Шумен, смятал, че номерът ще мине и ще си спести времето да ходи в банков клон и да плаща 30 лева глоба. Освен условната присъда Силистренският окръжен съд наложи на нарушителя и 200 лева глоба.

На 3 август т.г. мъжат паркирал ситроена си в лентата за насрещно движение на ул. „Шуменско шосе”. Към 13:00 часа двама полицаи извършали проверка и забелязали неправилно спрелия автомобил. Видели, че в него няма водач и спрели да го изчакат.

След един час пристигнал нарушителя и един ият от униформените го помолил да го придружи до полицейския автомобил за проверка. След като му обяснил, че е паркирал на непозволено място и трябва да му напише фиш за нарушението, мъжът извадил от джоба си няколко банкноти от 20 лева и хвърлил една от тях вътре в служебния автомобил, без да каже нищо.

Полицаите веднага го закопчали с белезници и сигнализирали в районното управление в Дулово./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук