ЕКСКЛУЗИВНО! Росен Животното: Мои хора продаваха дрога, но се случи и на мен – пробваха да зарибят сина ми!

0
1922

Мои хора продаваха дрога, но ми се случи и на мен – пробваха да зарибят сина ми. Занимавах се с такива неща, когато бях на 18 години. Тогава взимах на ден толкова, колкото получават нормалните хора за месец. Това разкри Росен Петров-Животното предБи Ти Ви.

Затворникът, който в момента изтърпява наказанието си в общежитие, разкрива, че сега синът му е станал потърпевш от дилъри. „Сега и на мен ми се случи. Пробвали са да зарибят сина ми. Предложили са му 50 лева на дена, за да продава трева“, каза още той.

Преди време синът му е бил на свиждане и му направил снимка, заради която лежал 14 дни карцер.

„Обжалвах и съдът отмени наказанието. Не знаех, че ме снимат . Синът ми ме снима без мое разрешение“, обясни той. Имам котка.

За прякора си Росен Петров казва, че го е получил още като малък, а сега имал 30 кучета. Той е в затвора, след като е признал, че е участвал в престъпна група, а не за разпространение на дрога. „Делото е абсолютно изпърдяно. Познавам Златомир Иванов – Баретата, но той никога не се е занимавал с дрога. Аз бях принуждаван от две прокурорки да призная, че съм бел част от група. Казаха ми: „Ако не дадеш показания, ще те сложим в групата.“ Понякога се налага да избираш по-малкото зло. Всичко беше около една група, която се опита да се намеси на пазара на дрога, но не успя. (групата на Димитър Вучев – Демби – б.р.! Хората му накиснаха всички други, за да разчистят терена. За годините никога не съм чел или чул Баретата да води група за дрога“, обясни Животното.

Той се върна в битието си на разбойник в годините около 2000-а, когато е бил тийнейджър и се е забъркал в големи бели. „Става въпрос за времето преди да се роди синът ми – 2000 година. Всичко разпространявахме. Предлагане на дрога няма, има търсене. Млади хора търсят. Бих казал нещастно стечение на обстоятелствата. Никога не съм употребявал хероин. Абсурд. Имах дилъри и те продаваха. Взимах главно от чужденци, не съм бил обвързван с мутри. Сега синът ми ще ме гледа и ще ги чуе от мен. Нито е питал, нито го е чувал от мен. Случи се да му предлагат дрога. Но той е казал на дилъра: „Баща ми е в затвора и ще те убие, ако разбере. Предлагали са му да продава трева срещу 50 лева на ден“, разкри още Животното./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук