Кой е новият Ерген на годината!?

0
1370

Златотърсачките изпаднаха в транс – той е и милионер!

Ники Михайлов събра повече гласове дори от Гришо, който спечели титлата миналата година

NikiВратарят Николай Михайлов е един от победителите в класацията „Ерген на годината“, която се провежда за трета поредна година.

Футболният милионер е събрал най-много гласове в своя полза в категорията „Спорт“, в която сред номинираните бе и бившият му съотборник в националния отбор и баджанак Валери Божинов.

Нападателят на Партизан обаче е изостанал доста зад Михайлов, тъй като той реално все още не е истински ерген. Божинов е в процес на развод с Николета Лозанова. Ники е събрал повече гласове дори от Григор Димитров, който спечели титлата миналата година.

Останалите номинирани в категория „Спорт“ бяха футболистите Иван Бандаловски, Илиян Мицански, Мартин Камбуров, Станислав Манолев, Владислав Стоянов и Андрей Гълъбинов, щангистът Иван Марков, боксьорите Кубрат Пулев и Благой Найденов, волейболният треньор Пламен Константинов и други.

Ники Михайлов и останалите трима топ ергени в категориите „Политика“, „Бизнес“ и „Шоубизнес“ ще бъдат наградени на бляскава церемония в края на следващия месец. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук