ВЪПРОС КЪМ НЕДЕЛЯКО НЕДЯЛКОВ, МОЗЪКА-ПАРЦАЛ: МУТРА ЛИ Е БОРИСОВ – ИЛИ СЛЪНЦЕ?

0
1428

Какво се случва през последните дни в мозъка на Недялко, който бе наречен шкембеджийски парцал? Какви бури вият в Парцала? Защо не намира сили да отговори на простия въпрос: милиционерска мутра ли е Бойко Борисов /според вестник „Ретро“/ – или човек, без когото България няма да съществува? /според агенция ПИК/. И двете медии са на Недялко-Мозъка. „Мозъка“ може и да не отговори на БЛИЦ. Но дължи отговор поне на премиера Борисов. Нека отиде при него и да му каже: мутра ли е – или Слънце?Двамата могат също да се уточнят, дали Борисов е рекетьор. Във вестник „Ретро“, гордостта на Недялко-Мозъка, преди време бе написано:
„Борисов рекетира издателите на „Труд“ – Или продавате, или в ареста!“ Това истина ли е – или мръсна клевета?
Недялко – Мозъка нарича хората от „Протестна мрежа“, подали сигнал срещу Борисов до главния прокурор Цацаров „болни мозъци, комплексирани страхливци, щатни клеветници“.

А какъв е Недялко – с мозък като шкембеджийски парцал? Той не е ли болен мозък, комплексиран страхливец, щатен клеветник?
Нека да уточни това с премиера Борисов – когото нарича „рекетьор“.

Рекетиран ли е Недялко – Мозъка от Борисов? Или сам го рекетира с нападките си?
Кого друг е рекетирал Недялко?

Недялко – с мозъка като шкембеджийски парцал – дълго време ухажва в медиите си главния прокурор Цацаров. Сега вече му казва да се маха, ако не се справи с мутрите. Има ли предвид Мозъка-парцал и медийните мутри като себе си?

Но преди да се махне, главният прокурор трябва да ни припомни, какво казва Наказателният кодекс, когато някой нарича премиерът на една страна „мутра“, „рекетьор“, „бос на организирана престъпна група“ .
Каква е целта на този шантаж?

Интересно, как се чувства елитът на ГЕРБ – Цветанов, Цачева и др., когато Недялко с онзи мозък казва, че управлението на Борисов е мутро-милиционерско?
Те какво мислят за „мутрата“ Борисов?
И за клеветника Недялко?
Когато дават интервюта на ПИК, не е лошо да уточняват, дали са част от мутро-милиционерска шайка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук