ГОЛЯМ СКАНДАЛ! Министри искат оставката на АНГЕЛКОВА: Луда ли си?! Вижте как я посрещали в дома й…

0
1316

Столът на министърката на туризма Николина Ангелкова изглежда се клати сериозно след изръсената от нея поредна глупост за преимуществата на родните пред гръцките плажове.

Министрите в кабинета вече шушукали, че колежката им спешно трябва да си ходи, за да спре да ги излага. Макар че изглеждаше, че недоразумение №1 на кабинета няма накъде повече да шокира българите, ВИП дамата подпали социалните мрежи и медиите с твърдението, че плажовете в южната съседка са по-мръсни от нашите и там не предлагат услуги, каквито има по родното море.

След непремереното изказване на Николина, колегите й министри, а и подчинените й в министерството вече открито коментирали, че подобни идиотщини може да звучат само от устата на психически нестабилен човек, пише „Всеки ден“. Те припомниха мръсотията, ширещите се зарази и отвратителното обслужване в много от родните курорти, което е тежък проблем от години.

В понеделник Ангелкова изтърси: „Чадърите и шезлонгите в Гърция са безплатни, но тамошните плажове не предлагат „всички услуги“. В Гърция няма водно спасяване, няма медицинско обслужване, почистването не е с такива изисквания, каквито има у нас“. Минути след това социалните мрежи прегряха от коментари. „Тая жена полудя“, „говори пълни глупости“ и призиви да бъде светкавично сменена, преди да е довела туризма до пълен батак.

„Ангелкова какви ги къдри за българския туризъм, имам чувството, че тази жена ръководи туризма от Марс или някоя друга планета. Няма да говорим какво е качеството на обслужване, защото такова „качество“ и в Сомалия няма“, изригна в мрежата известният подп. Николай Марков. Бивш лидер на СДС също бе саркастичен: „На моменти ми става жал за Ангелкова. Представям си как я посрещат вечер вкъщи. Гробна тишина, наведени глави и във въпросителните погледи се чете: „Добре де, мила, днес тази глупост защо я изръси?!“.

Заради безумното изказване заваляха стотици снимки от блестящо чистите гръцки плажове, с идеално подредени чадъри и шезлонги, без нито един фас или хвърчаща найлонова торбичка. Тв водещи пък подметнаха как хиляди българи „не са разбрали, че у нас е по-добре и заблудени, ходят да почиват в Гърция. Тук-там се чуха гласове на защитници на министърката, които я обявиха за патриотка. Те обаче някак не се сетиха, че Ангелкова, вместо да говори глупости, е по-добре да направи нещо, за да се промени картината на нашето Черноморие. Засега сред активностите й са само забраната за палачинки и майонеза по морето и обещанието за евтини чадъри, които в момента гонят цена от 15 лева без шезлонгите към тях.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук