Цял пълнител на пистолет изпразнен в родителите на полицая Караджов

0
1133

Синът се съдил с майка си и баща си за имот, но загубил делото

Гледката беше ужасяваща. Цял пълнител на пистолет е изпразнен в двамата пенсионери. Това описват пловдивски криминалисти, които разследват двойното убийство на 74-годишния Цветан Караджов и съпругата му Божурка, на 69 г., съобщава „24 часа“.

Припомняме, че труповете им бяха открити във вторник в дома им в кв. “Христо Смирненски”. Тяхна съседка отишла да ги търси около 16,30 ч и ги намерила окървавени на пода на жилището им. Резултатите от аутопсията сочат, че престъплението е извършено в неделя вечерта. В деня на откриването на жертвите за 24 часа бе задържан Венцислав Караджов от сектор “Икономическа полиция”, който е единственото им дете. Той е бил по работа в Карлово и след завръщането си е привикан за разпит в III РУП, където е закопчан. Според разследващите служителят на реда има мотив, за да погуби майка си и баща си.

От 4 г. се съдел с тях заради имот. В него е построена къща и пристройка. Възрастната двойка спечелила делото срещу сина си, а той подал жалба във Върховния съд, където я отхвърлили. Решението излязло на 13 май т.г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук