Удавената в река Рилска е бивша счетоводителка

0
1081

Близките на Денка Пиргова вече я изпратиха в последния й път

Бившата счетоводителка Денка Пиргова от Рила е намерената удавена в река Рилска. Близките й я изпратиха в последния й земен път, съобщава.

Както е известно, във вторник около 3,00 ч. през нощта съпругът на Денка разбрал, че тя е напуснала семейната им къща в град Рила. Уплашил се, че съпругата му ще се самоубие, тъй като преди две години правила опит да сложи край на живота си, понеже имала здравословни проблеми.

Веднага е подаден сигнал на тел. 112, че Денка е в неизвестност. Роднини, съседи и полиция я издирвали, открили я вчера около 12,00 ч. удавена в река Рилска. От поройните дъждове реката е буйна и е завлякла тялото й.

Местни коментират, че Денка Пиргова била много чувствителна жена и все се притеснявала, че със заболяванията си притеснява децата и внуците си, които полагали ежедневни грижи за нея.

Криминалисти от РУП – Рила установили, че няма насилие по тялото на Денка Пиргова, въпреки това е направена аутопсия на трупа.

Семейството са кореняци от Рила. Дълги години Денка и съпругът й работили в София, тя е била счетоводител в предприятие. /Струма.бг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук