Ужасяващо убийство в Пловдив! Разстреляха родителите на полицай!

0
1406

Семейство възрастни пловдивчани са били открити мъртви в квартал „Смирненски“, съобщи TrafficNews.bg. Съседка от блока се е натъкнала на ужасяващата гледка, минавайки край къщата на семейството. В съседство има малка орехова горичка. Труповете лежали покрити с кръв. По първоначални сведения съпрузите са застреляни.

В момента полиция е отцепила района на местопрестъплението, а служители от отдел Убийства правят първоначален оглед. Според информация на сайта убитите са родители на пловдивски полицай. На място са Окръжният прокурор Румен Попов и директорът на ОД на МВР Пловдив ст. комисар Христо Разсолков.

Това е поредната семейна трагедия под тепетата. На 5 януари тази година шофьорът Благой Сапунджиев разстреля съпругата и детето си. Мъжът е застрелял първо жена си, после дъщеря си, след което се е самоубил с изстрел в слепоочието. Двете му жертви са спели, най-вероятно изобщо не са усетили какво става. При откриването на телата тримата са лежали на семейната спалня, детето е било между тях.

Четирите трупа на младото семейство Тепавичарови бяха открити на 21 януари 2011 в дома им на бул. „Македония“ №29. 32-годишният военен Георги, 28-годишната му съпруга Николина и двете им деца Ангел и Илия бяха открити мъртви.

Тройно убийство с последвало самоубийство бе най-вероятната версия още в първите дни след трагедията. После – трагедията в пловдивския квартал „Кючук Париж“ е заради дългове на фамилията към банки. Не се изключваше и вариант от ревност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук