Бабата на жертвата заплаши кмета насилник да му клъцне оная работа

0
656

Протестите срещу Иван Евстатиев, бивш кмет на Стрелча и Пазарджик и настоящ общински съветник в Стрелча, продължават и вече не са само вечер, а през целия ден, показа репортаж на Нова телевизия.Напрежението нараства с всеки изминал ден, бабата на пострадалото момиче заплаши, че ще протестират до край срещу този „педофил” и се закани, че ще му отреже мъжкото достойнство и ще го хвърли на площада.

Хората са обезпокоени, че ако делото се гледа в техния град, няма да има справедливо правосъдие за Евстатиев, обвинен в изнасилване на 16-годишна ученичка. Затова вероятно процесът срещу него ще е в Пазарджик.

Протестиращите в Стрелча не са съгласни със заключението на полицията, че не е имало физическо насилие срещу момичето, а само сексуално посегателство. Свидетел разкри, че ученичката е била с цепната устна и цялата в кръв, когато я видял. Нейни съученички пък са посетили пострадалата Ирина и твърдят, че пострадалата е в шок.

Стана ясно още, че майката на момичето е била секретарка на Евстатиев, когато той е бил кмет на Стрелча и винаги го е защитавала. Жена от протестиращите, която се представи като лидер на местната соцорганизация обвини БСП, че е издигнала отново Евстатиев за кмет, когато хората не са го искали и са си избрали друг. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук