Миков: По-добре да направим един закон за бесене на политици

0
588

Това ще се приеме по-добре от българските граждани, отколкото измишльотината за антикорупционен закон, заяви лирдерът на БСП

„Антикорупционният закон няма да реши проблемите с корупцията, затова не го подкрепяме. По-добре да направим един закон за бесене на политици, отколкото тази измишльотина, по-добре ще се приеме от българските граждани“, заяви в предаването „Лице в лице“ на бТВ лидерът на БСП Михаил Миков, отговаряйки на въпроса защо не са подкрепили законът „Кунева“..

„Има запис с кандидат-кметицата на ГЕРБ в Перник, от който става ясно как се купуват гласове. Този запис обикаля интернет от няколко дни, ние дори го препратихме на прокуратурата, но в медиите не излиза нищо, все едно има някаква повреда“, разкри обидено социалистът.

„На много места в страната АБВ участва, за да подлъже хората, които биха гласували за автентичната левица. Регистрираха имена, където нямат никакъв шанс, за да разсеят гласовете за автентичната левица“, допълни Миков.

Помолен да се мотивира за исканата оставка на военния министър Николай Ненчев, Миков обясни: „Нека Борисов да си държи Ненчев, щом му е симпатиен и красив. Да си го държи. Но Николай Ненчев поставя в опасност българските летци. Поставя в опасност и отбраната. В момента се прави една сценка, за да се извадят пари за нови самолети, въпреки че тези могат да се ремонтират“, обясни той червеният лидер.

За бламирането на Йордан Бакалов Миков каза: „Не сме се догoваряли с ГЕРБ за бламирането на Йордан Бакалов. Ние предприехме тези действия, защото според нас Военното разузнаване трябва да се управлява от военни хора.“ И допълни: „Ние маме достатъчно военни, които са минали школите на НАТО, няма нищо общо със Съветския съюз

източник: faktor.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук