Free Porn
xbporn
събота, септември 21, 2024
Google search engine
дом Топ Кандидати от 20 държави се явиха за „България търси талант“

Кандидати от 20 държави се явиха за „България търси талант“

0
544

Най-позитивното шоу в родния ефир, „България търси талант“, се завръща с юбилеен сезон и предизвика всеки, готов да сподели своето изкуство с многомилионната аудитория на bTV да се яви на кастинг.

В петото си издание любимото шоу на българите ще предложи нови вълнуващи елементи, които ще гарантират повече забавление и зрелищни спектакли.

Сред кандидатите за слава са момче, което умее да си играе с материята по изумителен начин, каскадьор, който впечатли комисията с нетрадиционни каскади с мотора си, както и танцьор, стигал до осмо място в света на танцови първенства.

Сред представителите на силния пол, които се явиха на предварителните кастинги бяха мъж, печелил световна титла в силов спорт, такъв, който тегли кола със зъби и неповторим 7 – годишен имитатор на Майкъл Джексън. Сред изпълненията на кандидат-талантите, които се опитаха да впечатлят екипа, провел предварителните кастинги в 7 града на страната, бяха още уникален танц с корени от Африка – кизомба, както и дресировка на кокошки и други животни.

Най-младият кандидат бе 2 – годишно момченце, облечено в традиционна носия, с калпак на главата. На кастингите се явиха и рекорден брой чуждестранни кандидати от Белгия, Германия, Англия, Казахстан, Киргистан, Украйна, Русия, Македония, Англия, Австрия, Гърция, Сърбия, САЩ, Ливан, Сирия, Камерун, Уганда, Нигерия и други.

„България търси талант“ ще тръгне в ефира на bTV през пролетта. Любен Дилов-син, Михаела Филева, Ицо Хазарта и Асен Блатечки ще оценяват талантите тази година, а техните емоции ще съпреживява отново водещата Мария Силвестър./lifestyle

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук