ТРАГЕДИЯ! Новородено издъхна на масата за повиване докато майката миеше бутилката!

0
2190

Когато оставите бебето си на масата за повиване, лесно можете да се разсеете  докато търсите кърпички за почистване или за да изхвърлите мръсна пелена в кошчето.

Повечето майки и татковци, които се отдръпват от децата си, ги е страх, че то може да падне от ръба, дори не подозират, че има още една опасност за живота на бебето. Такъв е случаят с едно 3-месечно бебе, което почина, след като се задуши, докато е останало само на масата, предава Канал 3.

Майката на момиченцето, Лъки Лин Тейлър, 26-годишна, я остави на масата за смяна на пелени и отиде да измие бутилката за хранене. През това време, според полицията в Дес Мойнс, Айова, която изследва смъртта на детето в продължение на четири месеца, бебето се е търколило и врата му се е заклещил на отвора на сглобяемата маса за повиване като е прекъснала дихателните пътища на 3-месечното дете.

Тейлър е обвинена в застрашаване живота на бебето си.  Макар че звучи като ужасна злополука, която нито един родител никога не би могъл да предвиди, полицейският сержант Деул Мойн Пол Парижк каза пред KCCI-TV: „Фактът, че тя е оставила детето само за продължителен период от време, е това, което го прави престъпно“.

Докато полицията не отбелязва колко дълго бебето е оставено без надзор, според Доверието за превенция на злополуките за деца, отнема само няколко минути, за да се задуши бебето, тъй като то е твърде малко, за да може без чужда помощ да повдигне главичката си.

Ако си помислите колко време може да мине, за да измиете бутилката, да я напълните и да я затоплите, точно там са тези животоспасяващи няколко минути.

И тази сърцераздирателна история е за припомняне важността на безопасното поставяне на децата при сън. Прочетохме за толкова много ужасяващи инциденти с деца, които са се задушили оставени в жегата в автомобил или паднали от креватчетата си.

Доверието за предотвратяване на злополуки на деца настоява родителите да избягват възможни рискове от задушаване, като поставят бебета в собствените си детски креватчета без одеала или възглавници.

Съпругът на Лъки, Дон, не я обвинява. Той каза пред KCCI-TV: „В тялото ми няма частица, която обвинява жена ми, всъщност тя е дала на дъщеря ми бутилка да си играе и е отишла да измие другата за много кратко време.  Хората могат да кажат каквото искат, но това беше инцидент. “

Без съмнение Лъки вече е преследвана от загубата на момичето си. Както казва партньорът й: „Събуждам се всяка  сутрин и чувам жена ми да крещи името на дъщеря ми. С това трябва да живея всеки ден.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук