За вас шофьори: Има промени в движението в центъра на София

0
858

До 2 септември ще има промени в движението на кръстовището на бул.“Княз Ал. Дондуков“ и ул. „Г.С.Раковски“ в София

До 2 септември ще е затворена западната част на кръстовището бул. „Княз Ал.Дондуков“ – ул. „Г.С. Раковски“. Това съобщиха от общината.

За същия период от време се променя маршрутът на тролейбусна линия 9 – от надлез „Надежда“ по действащия временен маршрут до кръстовище бул.“Сливница“ – ул.“Г.С.Раковски“, надясно по бул.“Сливница“, надясно по бул.“Васил Левски“, по бул. „Патриарх Евтимий“ и по действащия временен маршрут до надлез „Надежда“.

Закриват се спирките при ул. „Тимок“, на ул.“Дунав“, на пл .Сточна гара, при ул.“Поп Богомил“, „ул.Искър“, „пл.Ал.Невски“, Сатиричния театър и Първа градска болница.

Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък.

Междувременно за четири дни от днес се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Солунска“ в западната половина между ул. „Цар Самуил“ и ул. „Княз Борис Първи“.

От 08:00 ч. 26 август до 24:00 ч. на 15 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Солунска“ в източната половина между ул. „Цар Самуил“ и ул. „Княз Борис Първи“.

Закриват се местата за почасово паркиране за времето и мястото посочени по горе.

Промяната в организацията на движение се налага във връзка с реконструкция на уличен канал по ул. „Солунска“ в участъка от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Княз Борис Първи“.

/дарик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук