СЕНЗАЦИЯ В ДЕЙЛИ ПРЕС! Най-силният мъж на България и света в редакцията на вестник ТОП ПРЕСА! (Гледайте ексклузивното интервю ТУК)

0
2357

Веселин Стаменов е роден на 11 юни 1981 г. в град Гоце Делчев.

Веселин Стаменов е вече утвърден писател, автор на вулгарни романи, журналист и издател по призвание.

Човек, който за кратката си творческа биография успя да издаде 6 романа и едно документално журналистическо разследване. Бивш и настоящ главен редактор на редица медии, човек с тъмно и неразгадано минало и с много скандали зад гърба си. Успява да се внедри в творческото лоби на писателя Христо Калчев и така усвоява занаята и правото да продължи делото на бащата на вулгарните романи.

Единственият Христо Калчев, който прогнозираше убийствата на мафията пред 90-те години на миналия век. Скандалните снимки на Стаменов с убития писател Георги Стоев, публикувани в Интернет, го забъркаха в интриги с творчеството му, още повече че известно време след това вестник „Шоу” публикува снимка на Стаменов рамо до рамо с външния министър на ресторант „Монтерей” – Виктор Вълков. Кратка, но съществена биография, заслужаваща внимание.

Днес в редакцията при колегите от вестник „Топ Преса“ на гости ни беше най-силният мъж на България и света, г – н Димитър Саватинов. Той проведе разговор с журналиста Веселин Стаменов.

Снимка на Веселин Стаменов.Снимка на Веселин Стаменов.Снимка на Веселин Стаменов.

Снимка на Веселин Стаменов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук