Шокиращо! Нападнаха и ограбиха Крисия насред Мадрид

0
1175

Мургави румънчета отмъкнали телефона на свръхталантливата изпълнителка

Крисия е била нападната и ограбена в Мадрид! Това разкри нейният баща – бизнесменът Марин Тодоров, цитиран от столичен всекидневник.

Сълзи, тъга и ужас белязали последните дни на свръхталантливата изпълнителка. Детето чудо беше в испанската столица през уикенда, където участва в концерт за местната българска общност. Щастливото събитие обаче било белязано от злощастна случка, която помрачила настроението на малката певица и нейните близки.

„Крисия отиде през един от дните на разходка с момичетата от балета и двете певици – Лили и Грахич. Седнали на едно кафене да си починат, когато изневиделица до тях се появили 4 мургави румънчета на възраст 14-15 години. Наглите крадци без капка срам започнали да ги бутат и да се държат агресивно. В този момент телефонът на дъщеря ми бил оставен на масата и един от апашите успял ловко да го грабне, докато бил настанал хаос и момичетата се чудели как да се отърват от досадниците“, разказа Тодоров.

Крисия веднага се усетила, че телефонът й липсва, и всички момичета хукнали да гонят малките крадци. В тълпата от хора румънчетата успели да дадат телефона на възрастен човек, който се изгубил сред чакащите пътници в близкото метро.

„Оказа се, че това е престъпна схема, която работи изключително успешно в Мадрид и се контролира от румънците. Пускат деца да обикалят сред туристите и да си набелязват жертви. Хората не очакват да бъдат ограбени от деца и затова са по-спокойни. Впоследствие откраднатите вещи се предават на по-възрастни престъпници и нишката се губи“, каза още бащата на Крисия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук