„Туин Пийкс“ се завръща през април

0
1140

Новите епизоди от дългоочакваното завръщане на „Туин Пийкс“ вече са заснети.

По последна информация премиерата на продължението на култовия сериал от 90-те ще е през април. Припомняме, че през юли бе обявено, че новият сезон се отлага за 2017 г.

Заснемането му започна през септември 2015 г. Предстои да видим цели 18 епизода.

Режисьор и сценарист отново е Дейвид Линч, а в кожата на култовите им персонажи отново влизат Кайл Маклоклан, Шерилин Фен, Шерил Лий и Дейвид Духовни. Музиката пак е дело на Анджело Бадаламенти.

Пълният списък със звездите, които ще се появят в „Туин Пийкс“ беше публикуван на фенстраницата на сериала във Facebook.

Прави впечатление обаче отсъствието на Лара Флин Бойл, която изигра Дона, най-близката приятелка на Лора Палмър и ключов персонаж в сериала.

Още през февруари стана ясно, че Наоми Уотс ще е част от „Туин Пийкс“, като към нея ще се присъединят Том Сайзмор и Дейвид Линч, който ще се превъплъти в образа на шефа на регионалното бюро на ФБР Гордън Коул.

Линч отново ще е сценарист и режисьор на продължението на сериала.

Шерилин Фен в ролята на съблазнителката Одри Хорн и Кайл Маклоклан в ролята на агент Дейл Купър също ще се завърнат.

От списъка, публикуван на страницата на „Туин Пийкс“ във Facebook, става ясно, че още редица звезди ще са част от култовата поредица. Сред тях са Дейвид Духовни, Лора Дърн, Аманда Сайфрид, Ашли Джъд, Тим Рот, Моника Белучи, Дженифър Джейсън Лий, Балтазар Гети, Мидчън Еймик, Робърт Непър, Сара Пакстън.

Действието в продължението на телевизионната поредица ще се развива в днешно време, 25 години след убийството на Лора Палмър, а сюжетните линии ще продължат оттам, където прекъснаха./lifestyle

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук