СКАНДАЛ! Мъжът на „Мисис България“ преби тъща си

0
1481

В истински ужас живее носителката на титлата „Мисис България“ Кристиана Костадинова, след катор реши да сложи край на брака си с бизнесмена Красимир Райчев Костадинов заради психически тормоз. Ситуацията вече се превърна във физическа разправа, а миналата вечер мъжът дори е посегнал на майката и бащата на миската.

Кристиана заедно с родителите и сина си, се премести в Лондон, за да избегне проблемите с бившия си съпруг. Границите обаче не го спряха и миналата вечер той предизвика истински погром в къщата на семейството в английската столица, като е отишъл със сестра си и мъжа й. „Изказвам съжалението сикак може бащата на детето ми да пребие мама, знаейки, че няма кой да ни защити, защото татко е инвалид. Питам морално ли е да блъска баща ми (човек едвам крепящ се на патерици) осмелил се да защити жена си и дъщеря си?, не стърпя възмущението си миската и изля цялата си болка в социалната мрежа Фейсбук.

Брагоразводното дело на Кристиана и Красимир е насочено за 8 ноември 2016 година и именно то е причината бизнесменът да отиде чак до Лондон. „Заплаши ни, че ако не спра бракоразводното дело, ще ми вземе детето“, разкрива миската пред „Телеграф“. В момента тя и семейството й са добре, малкият е при нея, ходи на училище. Самият Красимир пък е в ареста и днес ще се гледа делото му за вчерашното хулиганство и побой./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук