Сбъдна се епохално пророчество на Ванга, тръби британско издание

0
237

Английското издание Unilad Tech със склонност да пише популярно, но авторитетно за науката в различните й области твърди, че някои от предсказанията на Баба Ванга за 2024 г. са се сбъднали.

То е подбрало три от предвижданията на легендарната пророчица и се обосновава, че са се сбъднали. Според Unilad Tech това са икономическа криза в много страни, сериозни пробиви в медицината и екстремни прояви на климата по света. А заглавието на изданието е красноречиво: „Някои от страховитите предсказания на Баба Ванга за 2024 г. вече се сбъднаха“, предаде Пловдив 24.

Британци

Разбира се, изданието „дърпа чергата под себе си“ и се съсредоточава върху британския вариант на сбъдванията.

 

Първото, което Баба Ванга предсказа за тази година, беше икономическа криза – и въпреки че може да няма истински глобален колапс, това изглежда доста точно определение за много икономики, които продължават да се борят с трудностите, твърди изданието.

То продължава, че българската пророчица е била прогнозирала как през тази година ще се появят някои сериозни медицински пробиви и ще се създадат нови лечения.

 

Според Unilad Tech един от тези медицински пробиви е обявяването от британски учени на нова ваксина срещу рак на белия дроб, която започна да се тества. Тя се разработва в Обединеното кралство и първоначално ще бъде направена серия от 3000 ваксини. Към това можем да добавим още няколко медицински вести с положителен характер. Руснаците също съобщиха, че са разработили терапия срещу рак и срещу всички разновидности.

Тя обхваща ваксинация и лечение на вече появили се форми. Тук нещата също са в стадий на тестване. Освен това учени, работещи в още няколко държави – САЩ, Швейцария, Китай – също съобщиха, че имат пробиви по лечението на различни ракови заболявания.

 

Трябва само да отбележим, че пътят на една ваксина или лекарство до масовото му применение е доста дълъг по години и поне още едно десетилетие няма как лекът да бъде въведен за стандартно използване.

Източник: Пиринско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук