„Ритон“ подготвя два албума, стяга мега шоу за 40 години на сцената

0
1192
S

Само година, след като излезе „Пътят към твоето сърце“, Катя и Здравко от „Ритон“ ще зарадват своите почитатели с нов албум. Той ще носи името на последния грандиозен спектакъл, който музикалното семейство показа на 6 април в препълнената Зала 1 на НДК – „Ритон в ритъма латино“.

За новия си албум Катя и Здравко са подготвили за своите многобройни почитатели златните си хитове „Замълчи“, „Спор“, „Прегърни ме“, „Обичай ближния“, „Някога, но не сега“, „Лятото“, „Никъдето ми видят очите“, „Живот като на кино“ и други в латино аранжимент. Освен това дуетът ще подари на феновете си, почитатели на караокето, инструменталните версии на изброените песни. Планът на „Ритон“ е най-късно в края на годината албумът им да бъде пуснат в продажба.

Това е поредният сюрприз на „Ритон“ към публиката им. Тази пролет дуетът отпечати в бутиков тираж „Пътят към твоето сърце“ върху винилова плоча в червено – каквата до този момент не е произвеждана за нито един български изпълнител или група. Идеята на креативните изпълнители е да пуснат и „Ритон в ритъма латино“ на плоча, но този път в жълто.

Паралелно с подготовката на „Ритон в ритъма латино“ неуморните певци издирват текстове и музики за нови хитове за следващия албум, с който ще отзнаменуват 40 година на сцената. „Ритон“ ще чества юбилея си идната година с концерт, които се очаква да надмине по пищност тазгодишния.

Междувременно Катя и Здравко се готвят и за предстоящия си латино-рецитал на финала на конкурса „Бургас и морето“. На 30 юли обичаният дует ще журира финалистите и ще изнесат рецитал от „Ритон в ритъма латино“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук