Ники Кънчев хвърли котва на Халкидики

0
1206

Водещият в неведение дали ще води „ВИП Брадър“

Летният сезон пукна официално за Ники Кънчев, който в началото на изминалия уикенд отпътува за южната ни съседка, където стопанисва жилище.

Очевидно популярни­ят водещ ще си почи­не добре този сезон, тъй като е решил поне два месеца да откара в Халкидики, където през 2012 г. си купи апартамент.

Заради все още структу­рирането на предстоящия телевизионен сезон на Нова ТВ Ники Кънчев е в неведение какво се случва и дали ще води риалитито „ВИП Брадър“, което стартира от есента. Но вместо да се чуди на родна почва, Ники пред­почете да замине в ком­панията на половинката си Даниела и дъщеричката им Мари-София. Тримата отпътуваха за селцето Каливес, където стопанисват жилище.

Домът на популярното семейство се намира само на 400 метра от морето и е в ти­пичен гръцки оазис с бели къщурки със сини кепенци, цветя в саксии и царуващо спокойствие. Мезонетът на водещия е в комплекс от триетажни къщички само на 30-40 км от Солун, между първия и втория ръкав на Халкидики, а за 120-те квадрата лукс той е броил между 115 000 и 135 000 евро.2a7e6728c7433547ba17cf745c57155c

Първия си уикенд тази години се­мейство Кънчеви изкарали на пла­жа, тъй като домът им трябвало да бъде почистен от наета помощ­ница. Тя лъснала всичко от пода до прозорците, докато водещият отпива от заледени чаши с узо.

Левентът от Червен бряг планува в средата на юли да се прибере за кратко до София, където да органи­зира работните си ангажи­менти, след което отново да се върне в любимата си Гърция.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук