НА ТЯСНО! Питат Ивайло Мирчев: Прасчо, защо не доразследваш контрабандните канали на твоя приятел и ортак – мафиота Бойко Рашков?

0
28
Бизнесменът Димитър Спасов притисна Ивайло Мирчев, който в последните дни е мега активен в социалната мрежа в опитите си да се върне отново на депутатското кресло, защо не разследва контрабандните канали на бившия министър на МВР инастоящ кандидат за народен представител от ППДБ
Бойко Рашков.

Повод за „престрелките“ на Спасов с Мирчев в социалната мрежа станаха публикациите на последния относно купувачите на гласове. Спасов съжо фигурира в списъка на Мирчев с прякора си Митко Каратиста.

„Ивайло Мирчев? Син на Николай Мирчев, член на БКП и първи секретар на БКП в община Крушари. Големи богаташи!!! Ивчо беше едно разглезено комплексирано дебелаче, закърмен с комунистическа идеология у дома, но рязко се пребоядиса за да бъде в крак с времето. Ако утре дойде комунизъм, веднага ще смени цвета… Такъв си е!

Понеже е дебелаче и комплексиран, сега отслабна и иска да навакса с жените които винаги са го отбягвали като филия с олио. Сега има две любовници и се опитва да дерибейства в Добрич“.

Това са думи на случаен човек в Добрич, попитан за мнение относно Ивайло Мирчев…

Надявам се да греши защото ако това е вярно, този индивид няма място в демократична партия.

Ивчо, защо не хванеш да доразследваш контрабандните канали на твоя приятел и ортак – мафиота Бойко Рашков? Колко хора са в ареста заради него? Каква щета е нанесъл на българската икономика от контрабандните му канали? Да не би и ти да си забъркан?

Има къде по-градивни теми от това да се излагаш с произнасянето на прякори, без дори и да си виждал тези хора. Залагаш ли си главата че това което говориш е истина и проверено? Така ли смяташ да си задържиш заплатката като депутат? Бълващ лъжи? Засрами се, прасчо…

Аз и моите колеги когато сме се борили против купуването на гласове, теб са ти тъпкали устичката с поредната филия намазана с „Нутела“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук