Наша старлетка на път да предизвика скандал заради проституция в Дубай

0
134
От Емирствата пратили сигнал до МВнР, че българката практикува най-древната професия с конкурент на прекия си шеф, богат американец я отървал от пандиза

Грандиозен международен скандал е бил на път да гръмне в първите месеци на годината, а България отново е щяла да се окичи със скандална слава на страна, изнасяща свежа (а в случая – не чак толкова свежа) женска плът в Обединените арабски емирства. Причина за трансграничния резил този път е била не някоя млада и цъфтяща старлетка, а доволно презрялата и натежала от възраст, килограми, деца, бракове и пластични операции “бизнес дама” Катя Мачуганова, издадоха наши източници от външното министерство.

В началото на м. април в консулството ни бил получен сигнал от дубайските власти, че два пъти парясаната Мачуганова е засечена да практикува платена любов и да върши неморални и забранени от строгите ислямски закони действия на публични места в Емирството. Част от тези действия се изразявали в демонстративно опипване по гениталиите на чуждестранен гражданин по време на вечеря в изискан ресторант, както и в носене на неприлично облекло, въпреки забраните. За капак управата на елитен хотел била сигнализирала, че българката посещавала стая на мъж за няколко часа четири поредни дни, без да е официално регистрирана като гост.

Единствено дебелите връзки на господина, при когото е нощувала срещу заплащане, я спасили от не особено гостоприемните дубайски арести, твърдят нашенци, били на почивка там по същото време. Всичко това навело държавните служители и полицията на Дубай, че се касае за криминализираната по онези ширини проституция, ето защо те побързали да сигнализират родните власти какви ги върши госпожата на тяхна територия.

Източници от обкръжението на Катя Мачуганова и нейни бивши колеги, до които се допитахме, хвърлиха скандална светлина върху случая. По думите им, тя не само е практикувала най-древната професия в Дубай, но и била извършвала промишлен шпионаж срещу работодателите си, прибирайки солидна сума, платена й от застарял американец, пряк конкурент на шефа й от хазартния бизнес. От множеството платени, рекламни репортажи за особата й научаваме, че тя върти маркетинга на фирма “ГАН Софтуер Сървисис БГ” ЕООД с управител Ивайло Цонев, която се занимава с разработка на софтуер за хазартни платформи. Собственик на дружеството е интернационалната компания GAN, притежавана от Seamus McGill.

Въпросното ЕООД приютява Мачуганова след развода й с крупен аграрен бос от Северозапада, който дотогава осигурявал висок социален и финансов статус.

В публичното пространство изтекоха скандални записи, на които Мачуганова иска от бившия си и семейството му огромни суми за запазване на „стандарта си“ и дори му се заканва с убийство.

Дали това са грозни слухове или все пак е имало “от крушка опашка”, не е наша работа. По-интересното е, че оправната хитруша бързо-бързо омаяла с женски чар и силикон собственика на хазартната фирма  “ГАН Софтуер Сървисис БГ” Ивайло Цонев и той щедро финансирал лъскавия й живот. Толкова лъскав, че благодарение на активната реклама, представяща я като преуспяла бизнес дама, тя успяла да завърти втори съпруг и да го придума да я прибере у тях заедно с двете й деца.

Вместо да си наляга парцалите, благодарна, че е случила на кьорав шеф и будаляв втори мъж, никаквицата се гмурнала надълбоко в промишления шпионаж, започвайки връзка с презокеански дъртак, който на всичкото отгоре бил пряк конкурент на GAN и имал мераци да отваря аналогичен бизнес в България. Слухове от хотелски рецепции редят, че дядката често прескачал у нас и канел Мачуганова на “делови” срещи с райбер, докато двете й невръстни дъщерички седят в чуждата квартира, при пастрока си. От среща на среща се стигнало и до покана застарялата бръмчалка да посети Дубай заедно с новия си тъпкач, в чийто интерес тя крадяла информация от работодателя си.

Косвено потвърждение на срамната, к¥рвенска история намираме в профила на оскандаления втори мъж на Мачуганова – Петър Петров, който в пропит с омерзение и болка статус разказва какви ги е вършила разпоретината в страната на шейховете:

 

“МАСКИ ДОЛУ…

Приятели и неприятели, знаещи и незнаещи ..

С този пост ще ви разкрия истината за една жена, която показва пред обществото лице, което според мен заблуждава обществото за нейната същност! Катя Мачуганова е жената, с която имах семейни отношения в продължение на 3 години и я подкрепях морално, финансово и всячески!  Живях с нея и нейните дъщери, които приех като свои деца! Тази жена, с един ход излъга както собствените си деца, така и мен, така и всички свои близки, че отива в работно и учебно време в Дубай, по работа за периода 14-18 март 2024г.!

А се оказа, че отива на любовно пътешествие с друг мъж-чужденец! Така престижната ѝ работа се оказа място, на което тя да върти любовни афери, в случая с много по-възрастен мъж от нея! Катя все още не е разведена „по документи“, отделно живееше на семейни начала с мен в последните 3 години и в крайна сметка се озовава с чужденец в хотел в Дубай – само двамата ! Смятам, че с всичко това тя доказва, че е точно обратното на това, за което се представя в интернет, в нейните постове, в нейните писаници! Накрая осъзнах, че за Катя Мачуганова водещата сила е нейният интерес към парите и нищо друго не я интересува! ….

Моето мнение е, че Катя Мачуганова представя себе си в една перфектна светлина, а всъщност е един тъжен, постоянно лъжещ и надменен човек, който цели да изглежда добре в очите на хората, а всичко е една жалка лъжа. Вие може сами да си направите изводите след този пост!”, пише измаменият втори съпруг и откровението му се разпространява мълниеносно в социалните мрежи.

Дали за да замаже скандала, че е проституирала в Дубай или от страх, че ще се сдобие с черен печат за слънчевата и неприлично богата държава, седмици след разкритията на мъжа й, Катя Мачуганова се обявява за жертва на домашно насилие и публикува сърцераздирателни снимки с абокат от болничното легло. Учудващо, единственото съчувствие, което тя получава, е от неколцина разведени кокони със “славно” минало, чиито истории тепърва ще разказваме.

Още новини четете в категория Шоу

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук