Наплив от чужденци в X Factor

0
681
Снимка: Александър Петров

Кандидати за слава от страни като Бразилия, Англия, Холандия и Германия сюрпризирали журито на X Factor, който се завръща тази неделя. „Естествено, не липсват и таланти от съседни балкански държави като Сърбия и Румъния. Над 300 души опитаха късмета си в пети сезон, все чужденци, напливът беше страхотен“, обясни на среща с медии продуцентът Маги Халваджиян.

„Изумителен е фактът, че сме 7-милионна държава, а с всеки изминал сезон се появяват все повече талантливи хора. За нас е важно те да не са просто пеещи, а да имат харизмата, онзи екс фактор, който ще ги превърне в модел за подражание сред тийнейджърите, след като отшуми ефектът от шоуто“, каза Криско, който тази година ще бъде ментор заедно със Заки, Любо Киров и Саня Армутлиева. За пръв път X Factor ще се излъчва само в неделя. Големите концерти и елиминациите ще се слеят в едно в името на по-доброто семейно забавление.

Специален гост в къщата на съдиите при Саня ще бъде Луиза Джонсън, победител в британския X Factor за 2015-а. 19-годишната блондинка е позната на меломаните у нас с един от най-горещите хитове на лятото Best Behaviour. „Обичам хората с мощни гласове, но това, което аз бих оценила повече, е целият пакет- силна индивидуалност, обаяние, артистизъм. Съветът, който аз получих в къщата на съдиите, беше да си вярвам повече. Това е изключително важно за всеки артист в началото на пътя му“, сподели Луиза.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук