Курумбашев става шеф на предизборния щаб на ген. Радев

0
1198

Бившият депутат от Коалиция за България Петър Курумбашев става шеф на предизборния щаб на кандидата на БСП за президент генерал Румен Радев.

Първата сбирка на екипа ще е още в понеделник.

48-годишният бивш създател на култовото предаване „Ку-ку” шокирал всичките си съмишленици, като обявил, че ще работи без пари за избирането на генерала за държавен глава.

„Направо не можех да повярвам. Курумбашев още от телевизията винаги е гледал много внимателно финансовото си възнаграждение. Явно обаче вече е добре с авоарите, щом обещава да не вземе и лев”, разказа  негов дългогодишен познат.

В щаба на Радев са облекчени от появата на бившия народен представител не само защото няма да им струва нищо, но и защото е известен с добрите си идеи, бърза мисъл и чувство за хумор.

Очаква се Курумбашев да смете под килима скандала с приятелката на Радев Десислава Генчева, която досега бе най-близко до генерала в кампанията му.

След като папараци ги снимаха в любовното им гнездо, избирателите се възмутиха, че той не живее с жена си Гинка и двете си деца, а с красивата бивша говорителка на ВВС.

Сега тя ще мине съвсем на заден план, а връзката с медии и избиратели ще поеме Петър Курумбашев./Nbox

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук