КАК УБИВА ЙОСКО КРЪВОЖАДНИЯ

0
3251

Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския е използвал брутално зловещ метод за убийства и заравяне на трупове, разкриват ченгета. Жестокостта, с която гангстерът е ликвидирал жертвите си, съперничи по кръвожадност на прийомите на най-безсърдечните килъри, познати в световната история.

Йоско и групата му са се оборудвали преди години с мощна сонда, която прави бързи и дълбоки дупки в земята. Престъпниците са инвестирали в специфична­та геоложка техника около 30 000 лв. Режещата глава на устройството достигала до 15 метра дълбочина. На върха й се поставяло тяло­то на жертвата, след което сондата е пускана в дейст­вие. За броени секунди тя­лото ставало на пихтиеста каша!

Чрез този метод рискът от евентуалното намиране на трупа е равен на нулата. Реално от тялото не остава нищо, което да подлежи на идентифициране, а камо ли и за намиране.

Службите имали инфор­мация, че в запустели ниви около Костинброд и Своге въпросната сонда е засичана многократно. Тя активно е използвана не само от Йоско Костинбродския, но и от верните му хора Ивайло Симеонов – Богьовеца, Вергил Славов и Георги Гълъбов – Скинаря.

Именно около полетата на Костинброд и Своге в някоя дълбока дупка най-вероятно е заровено и тя­лото на хърватския килър Иван Може. Чужденецът беше отвлечен от Йоско от заведението „Сливниш­ки герой” в едноименния град в нощта на 23 срещу 24 февруари 2007 г.

Свидетели на покушени­ето бяха десетки клиенти на кръчмата. Какво следва оттам нататък..Вижте повече

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук