ИТН покани независими депутати на разговори за третия мандат

0
150

От ИТН поканиха на разговор във вторник за третия мандат независими депутати, съобщиха от партията. 

От ИТН ще разговарят от 11:00 часа с независими депутати от бившата парламентарна група „Величие“ Юлияна Матеева, Павлин Петров, Росица Калинова, Красимира Катинчарова, Лариса Савова и Ирена Негинова.

За 13:30 часа са насрочени разговорите с бившите депутати от „Величие“  – Росица Калинова, Николай Марков, Христо Борисов, Дарин Георгиев, Георги Куков, Етиен Леви, Виктория Василева, както и с независимия депутат Калоян Методиев.

Срещата с Джевдет Чакъров и независимите депутати от ДПС е предвидена за 16:00 часа.

В писмото – покана, разпространено от пресцентъра на ИТН, е записано, че страната е изпаднала в дълбока политическа, икономическа и социална криза, нарушено е и доверието между гражданите и техните народни представители. „Едва ли има отговорен депутат от 50-тото Народно събрание, който да не осъзнава, че на страната е нужно стабилно управление, което да започне да решава най-неотложните проблеми. Това не може да стане без широка парламентарна подкрепа и ясна управленска програма“, е записано в документа.

„На срещата, заедно, ще обсъдим приоритетите за управление на страната, ще уточним най-неотложните проблеми и мерки за тяхното решение, както и ще обсъдим конкретните срокове, за които можем да постигнем изпълнението им“, допълват от ИТН.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук