Задържаха дилър на дрога, фалшифицирал документи

0
49

Фалшификатор на лични документи е в ареста.

Днес в 06.30 часа служители на отдел „Икономическа полиция“ при ОДМВР – Варна са задържали мъж на 33 години, криминално проявен за притежаване на наркотици и управление на МПС след употреба на наркотици, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

За нарушителя са събрани данни, че е преправял неистински официален документи за самоличност и се ползва от преправен официален документи за самоличност.

Фалшифицираните лични карти, на български граждани, е използвал за регистрация в банкови сайтове. До момента са установени три потърпевши лица.

При проведени следствени действия – претърсване и изземване в дома обитаван от задържания, в гр. Белослав, са иззети 3 компютърни конфигурации съдържащи, облачно пространство с 15 GB лични данни на различни лица – копия на лични карти, компютърни програми за обработка на изображения, мобилни телефони – 5бр.  с 10 СИМ карти. Установени са данни и снимки на лични документи на потърпевшите.

На претърсения адрес са намерени и 30 блистера с по 10 таблетки и 2 литра прекурсор за извличане на високорискови наркотични вещества.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук