Жоро Главата отказа да предаде Големия Маргин (Двамата забравиха за войната)

0
1330

Жоро Главата е отказал да предаде Големия Маргин на ченгетата! Синът на взривения през 2004 година бос на СИК Стоил Славов не се е огънал пред полицаите, които искали от него да свидетелства, че именно Красимир Маринов е босът на наркотиците в София.

Това му поведение му спечелило уважението на Големия Маргин, който чрез общи познати му благодарил и му казал, че няма нищо против него. Войната между двамата тлееше от години, тъй като Жоро Главата обвиняваше именно Маргините за убийството на баща си, макар за това да липсваха доказателства.

Братята дори не приемаха разглезеното момче като наследник на татко си, с когото трябва да се съобразяват. В последните години обаче бившето гадже на Николета Лозанова се промени коренно. Той заряза купоните и побоите по дискотеките и предпочитал да живее кротко.

Той дори спрял да обвинява Маргините и Димата Руснака за взрива, който уби баща му. През 2010, при задържането му след поредното сбиване, обаче Славов-младши отказа да съдейства на полицията, с което си спечели уважението на Големия Маргин.

Който побърза да го увери, че няма нищо общо със смъртта на баша му, предават от Галерия/HotArena

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук