Дядото милионер от Америка бил прелъстен от гледачката си и затова й приписал милионите си?

0
1460

Георги Ройдов, българинът милионер, заради наследството от милиони, който оставил приживе, е живеел в Америка дълги години с жена от белоруски произход. Те не са имали деца, но са били много щастливи. Емигриралият през 1952 година Ройдов е живял 40 години в САЩ. Жената с която е живял, е починала преди него.Скандалната гледачка Недялка Бързакова от Перущица в това време е живеела също в Америка и се опитвала да си намери работа там. Незнайно защо и как тя се е свързала с Ана, едната от дъщерите на дядото милионер, която е живеела при него. Предложила е да се грижи за възрастния бизнесмен, което и станало. З

Запознати бяха категорични пред БЛИЦ,че около 50-годишната скандална дама е омаяла стария човек и вероятно е имала любовта връзка с него. Заради това Георги Ройдов е й приписал наследството си като е променил завещанието си, което първоначално гласяло милионите му да отидат при дъщеря му Ана.

През 2011 година обаче дядо Георги прави завещание цялото му наследство да отиде при гледачката му. И тя да се разпорежда с него.
Заради това наследство от над 4 милиона долара другата дъщеря-Иванка , която съдът остави в ареста, е предприела действия по ликвидиране на брат си Стойчо Ройдов и на още петима члена на фамилията му.

Стойчо се бил съюзил и разбрал с гледачката да получи част от наследството. Днес в съда стана ясно,че той и сина му Георги, който носи името на дядо си милионер, са получили около 240 000 долара.

Постоянния си арест Иванка Родова може да обжалва пред апелативен съд Пловдив на 31 март.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук