ДРАМИ В ЖИВОТА! КАРЛО ЛУКАНОВ БИЕ МАЙКА СИ ПИЯН!

0
2421

Неотдавна Карло Луканов проплака пред медиите:

“Бившата ми приятелка направи така, че да не мога да виждам дъщеря си. Съдът отне детето ми. Ще направя всичко възможно да си го върна обратно!, казва синът на убития премиер Андрей Луканов.

До драмата се стига, след като Карло е осъден от бившата си приятелка да плаща издръжка за детето, но да го вижда в минималния предвиден в закона срок – 2 пъти в месеца и 20 дни през лятото.

“Искам да се преборя за повече. Да не завися от волята и желанието на другия родител. При нас всичко се решава от настроенията на бившата ми приятелка. Виждам дъщеря си, когато майка й реши”, разказва драмата си синът на Луканов.

11-годишната Мария е дъщеря на Карло Луканов от жената, с която живее на семейни начала. Двамата се разделят преди 7 години.

Преди две години майката на Мария изненадващо подава иск в съда за родителски права над детето. Съдът определя строг режим на виждане на Карло Луканов с дъщеря му.
“Исках половината време Мария да е при мен, другото при нея. Можеше да се разберем. Бившата ми не направи компромис. Поиска детето само за себе си. Така стигнахме до съда. Нямаме брак и нямаме развод, но имаме дете”, обяснява бащата.

Карло Луканов плаща обучението на Мария в частно училище. Майката не дава той да я води или прибира през седмицата на уроци. “Не се отказвам да се боря. Един ден дъщеря ми ще ме пита къде съм бил и защо не съм прекарвал повече време с нея. Какво да й обясня?”, споделя още Карло и добавя, че след всичко случило се със семейството му, дъщеря му е най-важното нещо за него.

Преди време той създаде Фондация “Бащи за отговорно родителство”, която се бори за правата на разделени родители.

“Ще предложим децата да прекарват последователно еднакво време и при двамата, когато те живеят в един град и е доказано, че и родителите са отговорни. Такава практика има в САЩ и Западна Европа. Изследванията на психолози показват, че това е в полза и на децата и по никакъв начин не уврежда тяхното развитие”, обяснява Луканов-младши. Негов съдружник във фондацията е художникът Панчо Малезанов, чиято бивша съпруга е от Беларус и от години не могат да се разберат как да си “поделят” детето.

Карло Луканов е кръстен на дядо си (а той пък на Карл Маркс), който е бил вицепремиер по времето на Живков. Също като баща си и майка си Лили Герасимова Луканов-младши е завършил Московския институт за международни отношения. За разлика от синовете и дъщерите на повечето големци от времето на Тато той обаче не направи кариера нито в политиката, нито в бизнеса.

Неотдавна Лили Герасимова споледи в ефира на Нова телевизия, че семейството им едва свързва двата края, а синът й бил принуден да работи като бояджия, за да се прехранва. Веднага обаче се появиха коментари: интересно как със скромната си заплата Карло успява да плати високата такса в частното училище?

Синът на Андрей Луканов лъже най-нагло, че издържа детето си. Той не дава и лев за момичето, иска само права без никакви отсрещни задължения. Не е вярно, че му забраняват да вижда дъщеря си, както се оплака пред медиите.

В това бяха категорични майката на момичето и вторият й съпруг. По думите им единствените пари, които Карло дава на дъщеря си, е половината от таксата за частното й училище.

„Това, което говори този човек, просто не е вярно!”, ядосва се вторият баща на детето – Калин Балкански. По думите му детето е било при баща си точно когато той се е оплаквал, че са му го отнели насилствено.

„Мария е на 11 години и аз се грижа за нея, откакто съм с майка й – вече 6 години. Знам, че не съм роден баща, но се кълна в Бог, че я приемам като част от моята кръв – тя е прекрасно момиче”, категоричен е Балкански.

Карло и майката на момичето Лилия се разделят, когато детето е само на 3 години. „Нямаше скандали между нас, но свекърва ми като че не одобряваше брака ни. Тя смяташе, че синът й може да намери по-добра партия, аз едва ли не не съм особено достойна да нося фамилията Луканови”, разказва Лилия.

Постепенно Карло се настройва против жена си и двамата се разделят. Съдът дава Мария на майката, но Карло и до днес не можел да преживее това. В началото дори правел редовни кръвни изследвания на момичето с надежда да докаже, че не я гледат добре…Вижте останалото тук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук