Денят на трите осмица 08.08.2024 ! Силна енергия и големи промени

0
263

Денят на трите осмици 08.08.2024 Идват големи промени! Съвсем скоро, а именно на 8 август 2024 г., ще се отвори Лъвската порта – един от най-мощните дни в годината за проявление на желанията. В този ден Слънцето е в знака Лъв, което е неговата доминираща позиция, което прави август мощен месец за привличане на доверие, промени в живота и значителни резултати. Именно тази енергия е концентрирана на 8-ия ден от 8-ия месец от годината (а и годината има число 8), а в нумерологията числото осем символизира безкрайността, просперитета и безкрайните възможности.

Енергията, която царува през Лъвската порта, активира нашия висш сърдечен център, носи космическо състрадание и помага за балансиране на полярностите. Ако сте били под стрес или постоянна активност твърде дълго, тази енергия ще ви донесе облекчение и изцеление на физическо, емоционално и духовно ниво. Числото 8 в нумерологията се свързва с безкрайността, цикличността и кармата. Символизира баланса между материалното и духовното, както и между действията и последствията от тях. Трите осмици усилват тези енергии, създавайки мощен кармичен резонанс, който може да доведе до важни промени.

Какво да очакваме от деня на трите осмици?

1. Кармични уроци и завръщания. В този ден последствията от нашите минали действия могат да станат особено забележими. Възможно е събитията и ситуациите, които се случват, да бъдат отражение на нашите мисли, думи и действия, както положителни, така и отрицателни.

2. Портата на възможността. Трите осмици отварят енергийни порти, през които в живота ни могат да влязат нови възможности. Това е идеалният момент да започнете нови проекти, да вземете важни решения или да промените хода на живота. Добре е да посеете нови кармични семена.

3. Подсказки и знаци. В този ден е особено важно да обърнете внимание на знаците на съдбата, случайните срещи и интуитивните усещания. Те могат да бъдат ключ към разбирането какво се случва и какво трябва да се промени.

Как да използваме енергията на този ден?

1. Осъзнатост и медитация. Прекарайте този ден в състояние на максимално осъзнаване. Медитирайте, мислете за целите и желанията си, слушайте вътрешния си глас.

2. Следвайте интуицията си. Доверете се на интуицията си. Ако чувствате, че трябва да направите стъпка или да вземете решение, направете го. Но помнете баланса и отговорността.

3. Прошка и пускане. Денят на трите осмици е подходящо време за прошка и освобождаване от минали обиди. Това ще ви помогне да се освободите от негативизма и да направите крачка към нещо ново. Денят на трите осмици е уникална възможност да преосмислите живота си, да видите скритите възможности и да направите крачка към по-добро бъдеще. Използвайте енергията му с мъдрост и благодарност. Не забравяйте, че кармата не е наказание, а урок, който ни помага да растем и да се развиваме. Бъдете отворени към промяната и тя ще ви донесе добро.

Ритуал за Лъвската порта, който ще ви помогне да постигнете целта си За този ден можете да използвате техниката за създаване на списък с желания. Ето как да го направите:

1. Вземете лист хартия и химикал.
2. Напишете в сегашно време всичко, към което искате да се проявите следващата година, започвайки всяко изречение с фразата „Много съм щастлив и съм благодарен, че…”

3. Не се ограничавайте – мислете мащабно и широко. Разгърнете своите мечти.
4. Датирайте списъка на 8 август 2025 г

5. Подпишете името си отдолу и сгънете листа.

6. Поставете листа на сигурно място и забравете за него. 7. Задайте напомняне за 8 август 2025 г., за да се върнете към него и проверите колко от вашите желания са се сбъднали. Силата на утвържденията Лъвската порта също така предоставя отлична възможност за работа с утвърждения.

Ето осем мощни утвърждения, които да ви помогнат в този ден: 1. Вселената ме напътства и подкрепя във всичко, което правя. 2. Привличам невероятно богатство чрез моята безгранична Благодарност. 3. Постигам всичко, което искам. 4. Привличам това, което искам, защото то вече е мое. 5. Най-съкровените ми желания също ме желаят. 6. Имам всички ресурси за щастие и богатство. 7. Привличам хора в живота си, които ме правят щастлива. 8. Аз съм магнит за несметно богатство и късмет.

Лъвската Порта през август 2024 г. предоставя уникална възможност за проявяване на желания и работа с мощна космическа енергия. Използвайте този период, за да създадете своя списък с желания и да работите с утвърждения, за да привлечете богатство, щастие и успех в живота си. Не забравяйте, че този ден може да промени живота ви, ако се доверите на Вселената и вашите намерения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук