Гъмзата сложи точка на видинския панаир и постави рекорд

0
1427

Известният тромпетист Йордан Йончев – Гъмзата, сложи точка на деветдневния видински панаир. Снощи видинчанинът изнесе концерт пред многобройна публика заедно с певицата Гергана Димова.

Общината във Видин, организатор на панаира, отчете, че това е бил най-масово посетеният концерт от всяка от предишните вечери. Останалите певци бяха Глория, Кали, Ивана, Софи Маринова, Весна Змиянац и др. Десетки самодейци от областта също пяха и танцуваха на панаирната сцена.видин-плакат

За четвърта поредна година панаирът се организира в двора на закритото вонно поделение, което се намира до крепостта „Баба Вида”.

Това беше  най-посещаваното издание на традиционния панаир. От 10 часа сутрин до 2 часа след полунощ през него преминаваха хиляди видинчани и гости на града.

Многобройните бирарии се пукаха по шевовете, на добър оборот се радват и останалите изложители. Те бяха 150 – производители и занаятчии, търговци, дошли на панаира от 11 града на страната и от Сърбия.

Кметът Огнян Ценков благодари на всички, които имаха свои щандове и предлагаха собствена продукция и стоки, допълниха от общината.

Входът на панаира бе безплатен, безплатни бяха и концертите вечер, припомниха организаторите. Фирма от Лом, открила свой обект на терена, осигури безплатно посещение на съоръженията за забавление на 100 деца от социалните заведения в града./кмета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук