Гейове от американската армия се венчаха в униформи

0
1625

Двама американски войници сключиха брак в Спрингфийлд (Мисури), с което съзнателно или не отприщиха вълна от реакции в цял свят, информира „Дейли Мейл“.

Шейн Адриано (25-годишен) е предложил брак на 6 години по-младия си колега Тристиан Рес, като сватбата между двамата първоначално е трябвало да бъде интимно и тайно събитие. Но когато снимката била споделена в социалните мрежи, тайната им изобщо не останала толкова лична, колкото са се надявали. Двамата се омъжили пред едва няколко приятели и съдия.

амеркански гейове-Няколко часа след събитието Американската асоциация на военните публикува снимка от церемонията, на която двамата мъже се целуват, облечени във военните си униформи. За минути постът набира огромна популярност и предизвиква вълна от хиляди разнопосочни коментари. Очаквано двамата са засипани от гневни мнения, но не липсват и яростни застъпници, които с възхита одобряват постъпката им.

„Армията е много важна част от нашия живот. Избрахме да сме облечени във военни униформи, защото сме горди да бъдем част от американската армия, а също така сме горди да бъдем гей“, обяснява Адриано.

Двамата се запознават през октомври 2015 г., като само месец след това Адриано решава да предложи брак на Рес, обяснявайки всичко с думите „това е просто голяма любов от пръв поглед.“/Труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук