В бургаски болници се борят за живота на двама млади водачи

0
156

Загубили контрол над автомобилите си

На 12 юли около 14.15 ч. на пътя между карнобатските села Лозарево и Невестино поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил «Рено Клио» с бургаска регистрация.

Зад волана е бил 19-годишен мъж от с. Невестино / със стаж 5 месеца/, който с черепно-мозъчна травма, фрактура на черепа и множество счупени ребра е настанен за лечение в отделение «Реанимация» към болница «Сърце и мозък», с опасност за живота.

На 15 юли около 23.40 ч. на пътя Айтос – Провадия л.а. «Мазда 5» с бургаска регистрация, управляван от 34 – годишен мъж от руенското село Снежа, движещ се от Провадия към Айтос, поради движение с несъобразена скорост губи контрол над управлявания автомобил и навлиза в насрещната пътна лента. Допуска пътен инцидент с правомерно движещия се л.а. «Фолксваген Голф» с шуменска регистрация, управляван от 20-годишен мъж от Варна.

От ПТП-то пострадали водачите на двата автомобила, като 34 – годишният мъж с разкъсване на черния дроб е настанен за лечение в болница «Дева Мария», с опасност за живота, а 20-годишният варненец с фрактура на лявата ръка и изкълчване на лявото бедро е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък», без опасност за живота.

Източник: infomreja.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук