Волен пиян в парламента

0
1362

Лъсна истината за смирението на Сидеров

Лидерът на „Атака“ се накваси след обяд с Валери Симеонов

Лидерът на „Ата­ка“ Волен Сидеров посегна към чашката и се впиянчи по време на работа. В петък нацио­налистът обядва в парламента заедно с доскорошния си кръ­вен враг – шефа на Патриотичния фронт Валери Симеонов, като двамата за пръв път от 7 години изоб­що си проговориха. Явно обаче докато са били насаме във ведом­ствения стол, беловласи­ят Сидеров е попрекалил с чашката и тя бързо му е завъртяла главата. Все­известно е, че атакист номер 1 никак не носи на алкохол и дори едно малко е способно да го накара или да буйства, или да пелтечи. Сиде­ров се бе наточил да коментира срещата пред журналисти в Народното събрание, но категорич­но се отказа, когато сам осъзна, че не е в състояние да води адекватен разговор. Освен това миризмата на спирт се носеше от стаята на парламентар­ната група дълго след това.valvol

„Ето защо Волен е тол­кова смирен напоследък“, шушукаха депутати от други политически сили, подушили силния аромат на джибри в близост до Сидеров, и отбелязаха как очите му са светнали, а движенията на ръцете му били доста некоординирани. „Видели сме се, седнали сме, раз­менили сме няколко приказки, това е“, ла­коничен бе след рандевуто със Си­деров Симео­нов. На въпрос дали е намерил допирни точки с него, той отговори: „Не съм го захапал за врата. Макар че като кажа нещо та­кова, и става нещо с човека. Не желая на никого лошо да причиня“, пошегува се той, като съ­щия си коментар по адрес на Полина Карастоянова, която бе изхвърлена от комисиите в парламента, а впоследствие напусна и редиците на Патриотич­ния фронт.

Волен Сидеров и Валери Симеонов се разбрали да не говорят за миналото, защото било ясно, че то­гава не можели да се раз­берат. Засегната е била все пак темата за общия кандидат за президент, но не влезли в конкретика. „Не сме стигнали до решение, просто го­ворехме дали би било до­бре, не би ли било“, доба­ви патриотът. В НФСБ ще имат вътрешно допитва­не, но на членската маса трябвало да се предложи нещо конкретно.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук