Бодура накълца приятел с нож за домати

0
1521

57-годишният Иван Бодурски, по прякор Бодура, надупчи приятеля си Таньо Танев (37) с нож за домати навръх Голяма Богородица. Дългото една педя острие мина на сантиметър от сънната артерия на мъжа, който оцеля по чудо. „Голям късмет“, казват лекарите, прегледали жертвата. Срещу Бодуров е повдигнато обвинение за опит за убийство. Вчера самият той нарече случката в съда инцидент.

„Ако е умишлено, Таньо щеше да е мъртъв. Ако не пие, той е по-тих от мухите, пчелите и осите. След три ракии обаче е много неприятен тип и стават скандали“, разказа Бодурски. Той живее в наследствен апартамент в Кючук Париж. Токът му е спрян, защото няма пари. Не работи. Кани приятели да пият заедно.

На 15 август случаен човек му подарил шише ракия да почерпи за празника, тъй като жена му била Мария. Бодура, Таньо и още двама приятели седнали да пият, пише Марица.бг. Таньо обаче напсувал домакина на майка. „Ей сега ще те пратя при майка ми на оня свят“, креснал Бодура и както режел салатата, дупнал приятеля си в шията.

„Пуснете ме. Няма да се укрия, защото нямам пари“, примоли се Бодурски. Съдът обаче го прати в ареста. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук