Free Porn
xbporn
домВласт и държаваБлагоевградска депутатка плю на морала! Набута щерка си в елитна гимназия с...

Благоевградска депутатка плю на морала! Набута щерка си в елитна гимназия с връзки без никакъв бал?!

„Семейството и детето са в основата на нашата политика“, прекрасни думи, на гротеската Цвета Рангелова, казани  през 2021г., когато била кандидат от „Възраждане“ за кмет на Благоевград.

И докато някои, подкрепящи я  хора са останали заблудени, че това било адресирано към обикновения човечец, и че това наистина е нейната политика, явно  г-жа Рангелова, е имала нещо друго предвид.

Югозападният таблоид Топ Преса информира за това, че чевръстата депутатка с диплом по право от ЮЗУ „Неофит Рилски”, Цвета Рангелова е набутала щерка си в елитната езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград без нужния бал.

Междувременно, „острието“ на „Възраждане“, Цвета Рангелова популярна в родния си край, като Цвета Проклета, вместо да се засрами от постъпката си, излиза с писмено становище, в което „плюе“ наред бясна от потресаващото разкритие. СТНАННО НО ФАКТ – МАЛКО ПО КЪСНО ТЯ САМАТА СЕ ЦЕНЗУРИРА И СВАЛЯ ПОСТА, КОЙТО ВИДИМО ЦЕЛЕШЕ ДА УНИЖИ ИНФОРМАЦИЯТА НИ.

„Детето не е виновно, че има такава амбициозна майка, която като виден „борец за справедливост с висок морал” използва служебното си положение, за да запише момичето си в уж най-доброто школо в региона. В Министерството на образованието просташкото изпълнение е публична тайна и може да бъде проверено и доказано документално, за да бъде санкционирано”, не скрват от най – четената медия в югозапада!ВИЖ ТУК 

Гимназията, която през април отбеляза своята 40-годишнина, е и изпитен център на Кеймбридж за владеене на английски език. „Няма да са учудя, ако патриотката със завиден морал Цвета готви наследничката си за дипломат, тапия от това училище е добър старт, стига щерката да завърши”, коментира запознатият с връзкарската драма. Топ Преса отправи питане към роководството на училището но дирекорката Тинка Попова се направи на заета, за това питането ни отива директро в Министерството на образованието. 

Истината е се крие в гласът на отвратени родители, които са готови да направят подписка до министъра и РИО – Благоевград, погнусени от поведението и отношението на учители и ръководство към щерката на депутатката от „Възраждане“. „Смее ли учител да пише двойка на дете на депутат, особено когато този депутат е заядлив и злобен, като госпожата? Смее ли директор да не „побутва“ напред едно дете щото е дете на овластен човек?

И нали г-жо Рангелова, вашият приоритет бяха децата?

Нали те трябва да имат равен старт?

Ама само вашите?!

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments

Диана Тодорова on 7 древни супер храни
Не си ти когато си женен on Сензация! Цветан Василев се развежда?