Безумни измислици и тежък компромат срещу Калин Стоянов плъзна в социалните мрежи (СНИМКИ

0
381
Агентът от 6-то управление на ДС Веселин Дремджиев е основен разпространител на безпардонните измислици, публикувани във Фейсбук и Туитър

Безобразни измислици под формата на компромат, се разпространяват през последните часове във Фейсбук и Туитър, видя MEDIAMALL.

Първоначално информацията се появи в профила в Х (бивш Туитър) на анонимно лице с името “Ivan”.

Според менте информацията, става дума за факсимиле на сигнал до гл. прокурор Борислав Сарафов срещу “изключително верния на Делян Пеевски МВР-министър Калин Стоянов”.

Главните разпространители на фалшивата информация, се оказаха доносникът от 6-то управление на Държавна сигурност Веселин Дремджиев и карикатуристът от вестник “СЕГА” Христо Комарнитски.

Разпространяваната от тях информация, позоваваща се на анонимния профил “Ivan”, обаче е тежка лъжа, нямаща нищо общо с истината.

Според ментето, вътрешният министър Калин Стоянов имал двама братовчеди, с имена Антон Ангелов Стоянов и Александър Ангелов Стоянов, които се занимавали с пране на пари, банкови измами, наркотрафик, данъчни измами и кражби на луксозни МПС-та.

Проверка на MEDIAMALL, основана на перфектни източници, такива каквито “Ivan” и доносникът Веселин Дремджиев никога няма да имат, показва, че вътрешният министър никога не е имал такива братовчеди, а в ДАНС никога не е работило лице, като това, посочено в откровено лъжливия пасквил.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук