„АВТЕНТИЧНИТЕ“ НА ДОГАН ПУСНАХА ФАЛШИВА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДПС – ВАРНА, ЧЕ ЗАСТАВАЛИ ЗАД ДОГАН И ПРОТИВ ПЕЕВСКИ. ДЕКЛАРАЦИЯТА Е ПЪЛНО МЕНТЕ И НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНА – НЯМА СЪБРАНИЕ НА ОБЛАСТЕН СЪВЕТ, КАДИР КАДИР ЗАПЛАШВА ХОРА ДА СЕ ПОДПИСВАТ, ИМА И ФАЛШИВИ ПОДПИСИ!

0
55

В групата във Фейсбук на така наречените „автентични“ на Доган бе пусната снимка от някаква декларация на Областен съвет на ДПС – Варна, съмнително изрязана без да се виждат подписи и дата,  според която Областен съвет на ДПС – Варна заставал за Ахмед Доган и „взел решение ДПС без Пеевски“.

Публикуваното нещо, наречено „декларация“, обаче е пълно менте и тотална фалшификация, тъй като проверка на АФЕРА показа, че за да е автентичен подобен документ трябва да има събрание на Областния съвет на ДПС – Варна, а такова събиране НЕ Е ИМАЛО!

Освен това за да бъде одобрена такава декларация трябва да има две трети от гласовете на Областния съвет на ДПС – Варна, който се състои от 33 члена. Такива две трети „за“ – НЯМА!

На всичкото отгоре между поставените подписи има и фалшиви такива.

Бруталния натиск е оказван от Кадир Кадир, който е заплашвал членове на Областния съвет на ДПС – Варна да се подписват, иначе лошо им се пише.

Ненормалното поведение на така наречените „автентични“ на Доган на практика не постига нищо освен тъпи манипулации и демонстрация уж на множество, което обаче е напълно фалшиво.

Именно поради това не се свиква Централен съвет на ДПС, защото по места хората масово не подържат случващото се в ДПС, инспирирано от групичката на аталайци, джейханци и остальная, и въпреки размятаните насам натам от тях менте декларации, очевадно не могат да съберат мнозинство.

Afera.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук